Istanbul Leave-In conditioner Atelier Rebul by A-Dream
€23.00
- Description
- Additional information
Description
NIEUW! – Deze betoverende haarmist en leave-in conditioner hybride hydrateert, verzorgt en ontwart je haar met slechts enkele sprays.
De haar conditioner is geparfumeerd met de kenmerkende geur van Istanbul en verrijkt met Sandelhoutolie uit de Kruidenbazaar en 17 verschillende plantenextracten, maïsproteïne, tarweproteïne en sojaproteïne.
Deze veelzijdige formule verhoogt het vochtgehalte van je haar en beschermt het tegen breuk, pluis en beschadiging. Sandelhoutolie kalmeert je haar en bedekt je haarschubben met een dunne laag om het te beschermen en te voeden.
Istanbul Leave-In Conditioner is geschikt voor alle haartypes en gemakkelijk aan te brengen in een fijne nevel. Het voegt niet alleen voeding en bescherming toe, maar ook een heerlijke geur en glans aan je haar. Dit maakt het een must-have voor iedereen die op zoek is naar een alles-in-één haarverzorgingsoplossing.
Specificaties
- Inhoud: 250 ml
- Geur: Houtig & Kruidig
- Formule: Uniseks
Hoe te gebruiken?
- Stap 1: Zorg ervoor dat je haar schoon en handdoekdroog is. Breng een kleine hoeveelheid leave-in conditioner spray aan op je haar, houd de fles op een afstand van ongeveer 15 tot 20 cm.
- Stap 2: Laat de leave-in conditioner zich verspreiden door je haar. Spray het gelijkmatig over de lengtes en punten, maar vermijd de wortels om te voorkomen dat je haar zwaar wordt of vet aanvoelt.
- Stap 3: Gebruik je vingers of een kam om de conditioner door je haar te verdelen en zorg ervoor
dat het product gelijkmatig verdeeld wordt. - Stap 4: Laat je haar aan de lucht drogen of style het zoals gewoonlijk. Herhaal dit naar wens voor een optimale hydratatie en verzorging.
Ontdek de geheime geuren van Istanbul met de heerlijk leave-in conditioner van Atelier Rebul
De geur opent met de glinsterende tonen van bergamot en onthult een glamoureuze en magische wereld met de luxe en warme, kruidige tonen van kaneel, saffraan en kruidnagel. De verleidelijke bloemengeuren in de harttonen worden vermengd met violet, jasmijn en zwarte orchidee. Tot slot ontmoeten de basisnoten van vanille, amber, muskus, ceder, patchouli en sandelhout de charmante oude boom om een blijvende indruk achter te laten.
Alle producten van Atelier Rebul worden uitsluitend met ingrediënten van natuurlijke oorsprong gemaakt, dus géén minerale olie, parabenen, ftalaten, sulfaat of kunstmatige kleurstoffen.
Wij hebben een grote variatie aan producten van de Istanbul collectie, zoals parfum, diffusers en geurkaarsen.
Neem ook eens een kijkje op onze Facebook pagina!
Additional information
Merk | Atelier Rebul |
---|---|
Ingrediënten | Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Polyquaternium-7, Propylene Glycol, Cetrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Linalool, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Hydrolyzed Soy Protein, Limonene, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Betula Alba (Birch) Leaf Extract, Camellia Sinensis (Tea) Leaf Extract, Centella Asiatica (Hydrocotyl) Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Ilex Paraguariensis (Mate) Leaf Extract, Nigella Sativa (Black Caraway) Seed Extract, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Urtica Dioica (Nettle) Leaf Extract, Sodium Benzoate, Eugenol, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Cinnamal, Astragalus Membranaceus Root Extract, Capsicum Frutescens (Cayenne Pepper) Fruit Extract, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Seed Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Panthenol, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Schizandra Nigra Fruit Extract, Coumarin, Farnesol, Ascorbic Acid, Biotin, Cyanocobalamin, Folic Acid, Niacinamide, Tetrasodium EDTA. |
Inhoud | 250 ml |
Materiaal | Glas |